میانمار

دانلود کلیپ سخنان مقام معظم رهبری در مورد جنایات میانمار 

کشور میانمار واقع در جنوب شرقی آسیا با کشورهای چین، لائوس، تایلند و بنگلادش مرز مشترک داشته و طبق گزارش مراکز آمار این کشور، جمعیت کنونی آن بالغ بر ۷۵ میلیون نفر است. جمعیت مسلمان میانمار حدود ۴ درصد اعلام شده که جمعیتی بالغ بر ۶ میلیون نفر را شامل می شود. منابع غیر رسمی این تعداد را تا ۸ میلیون نفر نیز اعلام کرده اند.

حکومت این کشور در سال ۱۹۶۲ با کودتای نظامیان، به دست رهبر نظامی شورای صلح و توسعه افتاد و در سال ۲۰۱۰ در پی برگزاری انتخابات، حکومت نظامیان منحل و قدرت به رییس جمهور واگذار شد. این درحالی است که شورای نظامی و نظام کنونی میانمار در مسیر توسعه و پیشرفت این کشور قدمی بر نداشته و رسیدن رقم رشد اقتصادی کشور به  ۲٫۹ درصد در سال و تعطیلی تمامی دانشگاه های این کشور تا به امروز مؤید این مطلب است. تعامل نکردن با سایر دولت ها و تحریم شدن از سوی کشورهای غربی بر مشکلات این کشور افزوده است.

حکومت میانمار، مسلمانان این کشور را جزء شهروندان به حساب نمی آورد

سازمان ملل متحد و سازمان های حقوق بشری، موارد نقض حقوق کودکان را در این کشور کار اجباری، قاچاق و عدم آزادی گزارش کرده اند. این در حالی است که این کشور شامل قبایل و طوایف متعددی است که شمار آن ها به ۱۴۴ عدد می رسد و دولت این کشور ۱۳۵ قبیله را جزء شهروندان به شمار آورده و بقیه را که شامل مسلمانان این کشور نیز می شود، از شمار شهروندان مستثنی کرده است.

سابقه دشمنی و کشتار و تعدی به خانه های مسلمانان در میانمار به سال های قبل باز می گردد. در سال ۱۳۷۰ رهبر معظم انقلاب در سخنانی کشتار مسلمانان مظلوم این کشور را محکوم کردند و خواستار رسیدگی سازمان های بین الملی به وضعیت آنان شدند؛ در آن زمان نیز سازمان ملل متحد هیچ گونه اقدامی علیه آن جنایات انجام نداد.

فشارها و کشتار های یک ماه اخیر مسلمانان به درگیری یک بودایی افراطی با یک مسلمان بازمی گردد که طی آن نزاع، فرد بودایی کشته شد و این اتفاق سبب شد که بودائیان افراطی در این کشور دست به نسل کشی و کشتار گسترده ای علیه مسلمانان بزنند و خانه های آنان را ویران کنند که در راستای این اقدام وحشیانه دولت نظامی میانمار مسلمانان میانماری را مجبور به ترک این کشور کرده است.

نسل کشی مسلمانان میانمار بدلیل هراس از اسلام است

خبر نسل کشی مسلمانان میانمار در ایران از بازتاب گسترده ای برخوردار بود به طوری که مردم در شعارهای نماز جمعه خواستار رسیدگی به مسلمانان مظلوم میانمار و محکومیت عاملان این جنایات شدند. جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز در پیامی ضمن محکومیت این نسل کشی فجیع، علت این اقدام ها را هراس از نام و از بین بردن آوازه اسلام دانست و این اقدام ها را سردرگمی غرب در مقابل موج بیداری اسلامی عنوان کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب در دیدار با قاریان و حافظان قرآن کریم، با بیان این که تمدن غرب در طول قرنهای گذشته هرجا که پا گذاشته، جز فساد و استثمار انسانها نتیجه ای نداشته است، تصریح کردند: یکی دیگر از ادعاهای دروغین غرب درباره حقوق بشر، سکوت در برابر قتل عام  و تجاوز به خانه و کاشانه مسلمانان مظلوم میانمار است. [۱]

 هچنین آیت‌الله مکارم‌شیرازی نیز با هشدار نسبت به کشتار مسلمانان بی‌گناه در کشور میانمار گفت: در این کشور جمعیتی از بودایی‌های متعصب هزار نفر از مسلمانان را کشته‌اند و سر بریده‌اند.

ایشان با اشاره به اینکه آنها این درس را از وهابیون یاد گرفته‌اند افزود: چرا کشورهای اسلامی در برابر این جنایت موضع‌گیری نمی‌کنند؟ چرا مسلمانان میانمار بی‌دفاع مانده‌اند؟

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه امروز مسلمانان در کشور سوریه به جان هم افتاده‌اند تاکید کرد: مسلمانان میانمار غریب مانده‌اند؛ مسلمانان دنیا باید فریاد برآوردند و سازمان ملل باید در این زمینه اقدامی انجام دهد و دولت میانمار را مسئول بداند.[۲]

گفتنی است بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد هنوز پاسخی به نامه خزاعی نماینده ایران در این سازمان مبنی بر محکومیت و جلوگیری از کشتار مسلمانان میانمار نداده است.


[۱]. خبرگزاری رسا.

[۲]. خبرگزاری فارس.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد